Twee fotografen op jullie bruiloft
Alice
Deborah
Twee fotografen op jullie bruiloft: Alice: 06 – 14 48 78 72 | Deborah: 06 – 22 15 18 84
Volg jij ons al?
werkwijze

Zwangerschap,
baby's & kinderen

Welke ouders hebben géén portret van hun zwangerschap of kind in huis hangen? Zelfs als zoon of dochter al lang en breed het huis uit is, blijven de kinderfoto’s aan de muur hangen. Laat je bij het boeken van een fotoshoot niet tegenhouden door het idee van ongeduldige of snel afgeleide kinderen, wij zijn wel wat gewend! En eenmaal afgedrukt, overleven kinderfoto’s elke fase. Want hoe leuk is het om mooie foto’s van je zwangerschap of kind te hebben?

Het is ook een superleuk cadeau voor een verjaardag, Vaderdag en Moederdag.

Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (70)
Fotofamkes fotografie in Friesland kind fotoshoot
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (71)
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot portret foto
NewBorn fotoshoot door de Fotofamkes
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio kinderen
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio baby newborn fotoshoot
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio vriendenshoot
Portretfoto van kinderen fotografie door de Fotofamkes
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (88)
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio newborn
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot op locatie met kinderen
Fotofamkes zwangerschapsfotografie in Friesland
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio portretfoto of gezinsfoto
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (84)
kinderen fotoshoot
Gezin fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
fotoshoot van baby
fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (70) Fotofamkes fotografie in Friesland kind fotoshoot Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (71) Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot portret foto NewBorn fotoshoot door de Fotofamkes Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio kinderen Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio baby newborn fotoshoot Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio vriendenshoot Portretfoto van kinderen fotografie door de Fotofamkes Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (88) Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio newborn Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot op locatie met kinderen Fotofamkes zwangerschapsfotografie in Friesland Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio portretfoto of gezinsfoto Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (84) kinderen fotoshoot Gezin fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving fotoshoot van baby fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving

Hoe werken de fotofamkes

ZWANGERSCHAP

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Zwanger zijn is zo’n bijzondere ervaring en schreeuwt er toch wel om om gefotografeerd te worden tijdens een zwangerschapsshoot. Het is zo waardevol om mooie foto’s van je zwangerschap te hebben! Foto’s maken op een mooie locatie is natuurlijk een prachtige herinnering voor later. Je kunt ook foto’s in onze fotostudio laten maken. Onze ervaring is dat rond de 32ste week foto’s maken een mooi moment is. Neem leuke setjes kleding mee, zodat  je kunt afwisselen.

Het is natuurlijk ook leuk om een zwangerschapsshoot cadeau te geven of te krijgen! Je kunt bij ons terecht voor een cadeaubon.

BABY's

Een baby verandert zo snel! Juist daarom is het leuk om mooie foto’s van jullie pasgeboren kindje te hebben. Foto’s van jullie baby’tje wil je waarschijnlijk het liefste thuis laten maken. Daar voelt de baby zich fijn en jullie hebben alles bij de hand. Fijn is het om de verwarming een graadje hoger te zetten. Moet er tussendoor even gevoed worden, is dat natuurlijk geen enkel probleem; wij nemen uitgebreid de tijd.

kinderen

Het klinkt cliché, maar ’t is waar: voor je het weet zijn je kinderen groot! Iedere leeftijd heeft zijn charme. Jullie peuter, kleuter of tiener op de foto? Dan kan of in onze fotostudio (maximaal 4 personen tegelijk) of ergens op een andere mooie locatie. Onze voorkeur gaat uit naar een plek buiten, zodat ze kunnen bewegen en de ruime hebben. Kinderen laten zich nou eenmaal niet regisseren. Dit zorgt voor spontane en ongedwongen foto’s. We bespreken graag jullie wensen en ideeën!

Zwangerschap Fotoshoot Fotofamkes
Zwangerschap Fotoshoot Fotofamkes
fotoshoot van baby
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio baby newborn fotoshoot
Babyfotografie door de Fotofamkes
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot kinderen

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jullie aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.