Fotofamkes bruidsfotografie

werkwijze

Familie & Gezin

Wil je mooie foto’s van je gezin of familie? Ook dan zit je goed bij Fotofamkes! We worden regelmatig gevraagd om tijdens een speciale gelegenheid te fotograferen, bijvoorbeeld op het feestje van (groot)ouders die 40 jaar getrouwd zijn. 

Een fotoshoot ‘gewoon-voor-de-leuk’ is natuurlijk fantastisch om te doen. Bijvoorbeeld omdat je broer met z’n gezin een maand over is uit Australië, omdat je schoonzusje zwanger is en jullie samen op de foto willen of omdat je gewoon zin hebt in nieuwe foto’s aan de muur. 

Een cadeaubon voor een fotoshoot weggeven is ook een leuk idee! Informeer bij ons voor de mogelijkheden!

Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot gezin
Gezin fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
familie fotoshoot door de fotofamkes
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (84)
Gezin fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
familie fotoshoot door de fotofamkes
Familieshoot in Grou
IMG_8802
Fotofamkes fotografie in Friesland fotoshoot studio (67)
Fotofamkes gezin fotoshoot in Friesland
Fotofamkes familie fotoshoot in Friesland
Fotofamkes gezin fotoshoot in Friesland
Fotofamkes familie fotoshoot in Friesland
IMG_2446
IMG_4964
IMG_3866
IMG_2299
IMG_5992
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

hoe werken de fotofamkes

Familiefoto's zijn een
onvergetelijke herinnering

Wij kunnen een fotoshoot organiseren op jullie eigen favoriete plek. In het bos, op het strand, of bij jullie in de achtertuin. Hebben jullie (nog) geen idee? Wij denken graag met jullie mee. Ook hebben we de mogelijkheid om foto’s te maken in onze studio (geschikt voor maximaal vier personen).

Bij een familie fotoshoot maken wij niet alleen foto’s van de hele familie, maar ook in verschillende samenstellingen. Bijvoorbeeld elk gezin apart, opa en oma met de kleinkinderen, alle vrouwen samen op de foto… Wat jullie maar willen. We horen graag wat jullie wensen en ideeën zijn.

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jullie aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.