Twee fotografen op jullie bruiloft
Alice
Deborah
Twee fotografen op jullie bruiloft: Alice: 06 – 14 48 78 72 | Deborah: 06 – 22 15 18 84
Volg jij ons al?
fotografenduo

over fotofamkes

Hallo! Leuk dat je onze site bezoekt en wilt weten wie wij zijn! Waarschijnlijk heb je al een beetje rondgekeken en heb je al een indruk gekregen via onze foto’s van wat wij doen. 

Wij zijn Alice en Deborah. Twee vriendinnen en beide woonachtig in hartje Friesland. We kennen elkaar van de foto-opleiding. Al snel bleek dat we dezelfde ideeën en stijl hadden qua fotografie en ontdekten we de voordelen van het met z’n tweeën werken aan een foto-opdracht. Gaandeweg groeide het idee om Fotofamkes op te richten en om ons in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat was in 2015 en inmiddels zijn we heel veel bruiloften en fotoshoots met verliefde stelletjes, families, zwangerschappen, baby’s en bedrijven verder!

Fotofamkes Alice en Deborah

We missen geen moment

Onze kracht is dat we altijd samen fotograferen, 2 fotografen, 1 foto! Omdat we elke opdracht samen doen en beide onze camera’s mee hebben, missen we geen moment. Tijdens een shoot vinden we het belangrijk dat het ontspannen en gezellig is. Zodat jij met een fijn gevoel op de fotoshoot terug kunt kijken, maar vooral dat je jezelf op de foto’s terugziet zoals jij bent.

Kijk voor een idee van ons werk, stijl en meer informatie gerust nog even rond op onze site. Je vindt hier foto’s die wij eerder maakten. Heb je interesse in een fotoshoot? Je vindt meer informatie bij ‘Onze werkwijze’.

Achter de schermen bij Fotografenduo Fotofamkes

Alice

Wat is er leuker dan van je hobby  je beroep te maken?! Samen met Deborah heb ik diverse opleidingen, workshops en cursussen binnen dit mooie vakgebied gevolgd. Iedere fotoshoot of bruidsreportage vind ik weer een feestje!
Verder houd ik van dansen, buiten sporten en het maken van mooie reizen samen met mijn gezin en vrienden.

Deborah

Het mooiste uit iemand naar boven halen, dat is wat ik het allerleukste vind! Daarom past bruids- en portretfotografie het beste bij mij. Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van spontane foto’s, ’t liefst met natuurlijk licht, zodat er stralende foto’s ontstaan. In mijn vrije tijd ben ik dol op het maken van lange strandwandelingen, tennissen, vakanties met de camper en latte macchiato.

achter de schermen bij een fotoshoot

fotofamkes alice deborah
Achter de schermen bij Fotografenduo Fotofamkes
Achter de schermen bij Fotografenduo Fotofamkes
Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jou aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.