Twee fotografen op jullie bruiloft
Alice
Deborah
Twee fotografen op jullie bruiloft: Alice: 06 – 14 48 78 72 | Deborah: 06 – 22 15 18 84
Volg jij ons al?
werkwijze

bruidsreportage

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met deze mooie beslissing!
Eén van de dingen die je goed geregeld wilt hebben, zijn de foto’s van jullie trouwdag.

Wil je een bijzondere trouwreportage vanuit 2 standpunten?
Dan ben je hiervoor bij fotografenduo Fotofamkes aan het juiste adres!

bruidsreportage trouwambtenaar
bruidsreportage fotofamkes friesland
Fotofamkes bruidspaar fotoshoot
Originele fotoshoot trouwerij Leeuwarden
Bruidsfotografie door fotografenduo Fotofamkes
Fotofamkes trouwfotografie
Trouwringen jawoord Fotofamkes
Bruidsreportage op de roltrap
Bruidsreportage in Friesland door 2 fotografen
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
Fotofamkes trouwfotografen duo in Friesland
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland
2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland
bruidsfotografie in stad Leeuwarden
Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (22)
fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
trouwfotografie door fotografenduo fotofamkes
trouwfoto maken tijdens de make up van de bruid
trouwfoto's maken van de familie en getuigen
fotoshoot door de fotofamkes
Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland
Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland
Bruidsfotografie door twee fotografen Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
IMG_1797
Bruidsreportage in Friesland Pollepleats
Jawoord Fotofamkes Heerenveen
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (21)
Bruidsreportage Trouwen Fotofamkes Bruidegom
IMG_3490-4
IMG_4373-11-7
IMG_4818-1
IMG_1049-126-10
IMG_3636-8
IMG_3203-2
K& RJ-3
K& RJ-5
bruidsreportage trouwambtenaar bruidsreportage fotofamkes friesland Fotofamkes bruidspaar fotoshoot Originele fotoshoot trouwerij Leeuwarden Bruidsfotografie door fotografenduo Fotofamkes Fotofamkes trouwfotografie Trouwringen jawoord Fotofamkes Bruidsreportage op de roltrap Bruidsreportage in Friesland door 2 fotografen Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten Fotofamkes trouwfotografen duo in Friesland Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten 2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland 2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland bruidsfotografie in stad Leeuwarden Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (22) fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland trouwfotografie door fotografenduo fotofamkes trouwfoto maken tijdens de make up van de bruid trouwfoto's maken van de familie en getuigen fotoshoot door de fotofamkes Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland Bruidsfotografie door twee fotografen Fotofamkes Friesland Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes IMG_1797 Bruidsreportage in Friesland Pollepleats Jawoord Fotofamkes Heerenveen Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (21) Bruidsreportage Trouwen Fotofamkes Bruidegom IMG_3490-4 IMG_4373-11-7 IMG_4818-1 IMG_1049-126-10 IMG_3636-8 IMG_3203-2 K& RJ-3 K& RJ-5

TROUWREPORTAGE vanuit
twee standpunten

De voordelen van bruidsfotografie
door Fotofamkes

Wij fotograferen altijd samen. We leggen jullie trouwdag, gedurende jullie trouwdag, vanuit twee standpunten vast. Door onze werkwijze zal een compleet plaatje van jullie dag ontstaan. ‘sOchtends kan een van ons tweeën bij het aankleden van de bruid zijn en de ander bij de bruidegom. Ook tijdens jullie ja-woord verdelen wij ons over de ruimte, zodat er op hetzelfde moment een close up gemaakt kan worden van jullie en tegelijkertijd een foto van een moeder of vriendin die een traantje wegpinkt.

We hebben oog voor details, sfeer en emoties. Wat we achteraf vaak terughoren van bruidsparen is dat we horen ‘We hebben jullie helemaal niet opgemerkt’. Een fijner compliment kunnen we niet krijgen.
Natuurlijk maken wij graag jullie trouwdag compleet met een uniek trouwalbum. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan graag aan de slag.
Op verzoek kunnen ook foto’s met een drone gemaakt worden. Bijvoorbeeld bij het uitgaan van de kerk of tijdens het fotomoment met familie en vrienden.

trouwfotografie door fotografenduo fotofamkes

hoe werken de fotofamkes

kennismaking

Voor jullie trouwdag plannen wij graag een kennismakingsgesprek in. We nemen hiervoor ruim de tijd en horen dan ook graag wat jullie ideeën en wensen zijn. Wij denken graag met jullie mee!

Ook is het mogelijk een pre-weddingshoot te doen, dit is een fotoshoot op een moment tussen nu en de bruiloft in. Zo wennen jullie alvast wat aan de camera’s en bovendien kun je een foto gebruiken voor de trouwkaart. 

tijdsplanning

Samen gaan we jullie tijdsplanning doornemen. Het organiseren van bepaalde foto’s, zoals foto’s van jullie samen op een mooie plek, of van je familie en vrienden, neemt vaak tijd in, dus we bespreken graag jullie wensen hierin.

Draaiboek

Tijdens het kennismakingsgesprek maken wij een draaiboek, zodat wij goed voorbereid te werk kunnen gaan en precies leveren wat jullie willen. Dit draaiboek sturen we jullie na het kennismakingsgesprek toe. 

Nu is het aftellen naar jullie trouwdag! Als de ceremoniemeester het voor jullie trouwdag ook nog prettig vindt om nog zaken met ons af te stemmen, kan dat natuurlijk altijd.

de trouwdag

De week voor jullie gaan trouwen, zoeken we nog even contact met jullie. Klopt alles nog zoals we dat besproken hebben? Op jullie trouwdag zelf zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie. Wij werken beide met twee verschillende camera’s (en lenzen) en hiermee kunnen wij vanuit twee standpunten alles voor jullie vastleggen. Zo zal een van ons tijdens het ja-woord dichtbij jullie staan en de ander heeft op datzelfde moment bijvoorbeeld de gelegenheid om een overzichtsfoto te maken. Zo zijn wij de hele dag overal dichtbij en staan nooit in de weg.

welke foto's worden gemaakt?

De foto’s van de trouwceremonie zijn natuurlijk belangrijk, maar denk vooral ook aan foto’s voor en na de ceremonie, het aankleden van jullie beide (Fotofamkes kunnen zich op dat moment opsplitsen zodat we jullie beide kunnen fotograferen!) en het diner.

Wij zullen gedurende jullie dag vele foto’s maken. Foto’s die er ‘echt bij horen’  maar vooral ook de ongedwongen, niet-geposeerde momenten leggen wij graag voor jullie vast.

(aan)Betaling

Nadat het draaiboek n.a.v. het kennismakingsgesprek is toegestuurd ontvangen jullie van ons een factuur met een aanbetaling van 25%. Hiermee reserveren wij jullie trouwdatum. Na jullie trouwdag ontvangen jullie, als alle foto’s klaar zijn (3 weken), een factuur van de laatste 75%.  Klik hier voor de verschillende pakketten en tarieven van een trouwreportage. 

oog voor details,
sfeer en emoties

Een unieke foto voor jullie trouwkaart

Een loveshoot, of pre-weddingshoot, kan een mooie voorbereiding zijn op jullie trouwdag, zo kunnen jullie al wat wennen aan de camera. Deze foto’s zou je ook weer kunnen gebruiken voor de trouwkaart.

Trouwens, ook als je niet gaat trouwen is het leuk om een loveshoot te doen, omdat de liefde best gevierd mag worden!

De locatie mogen jullie zelf aangeven; op het strand, in het bos, een plaats met een mooie herinnering, in de stad of bij jullie thuis.
In overleg kiezen we een geschikte locatie.

Bruidsreportage oog voor detail Fotofamkes

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jullie aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.