werkwijze

bedrijfsfotografie

Wil jij mooie foto’s van jezelf, bijvoorbeeld voor je website, social media of blog, wij maken ze graag! Heb je een eigen bedrijf en wil je laten zien wat je doet? Wij leggen het voor je vast! 

Omdat fotograferen is wat wij het liefste doen, zouden wij het heel leuk vinden om met JOU samen te werken. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wij kijken ernaar uit om voor je aan de slag te gaan! Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie. Stuur ons een mailtje voor een afspraak!

Fotofamkes bedrijfsfotografie in Friesl bedrijfsfotografie groepsfoto
2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland
Fotofamkes fotografie in Friesland studio bedrijfsfotografie
Fotofamkes fotografie in Friesland vriendinnen shoot op locatie
bedrijfsfotografie door de fotofamkes
bedrijfsfotografie door de fotofamkes
IMG_1098
Fotofamkes bedrijfsfotografie in Friesl bedrijfsfotografie groepsfoto 2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland Fotofamkes fotografie in Friesland studio bedrijfsfotografie Fotofamkes fotografie in Friesland vriendinnen shoot op locatie bedrijfsfotografie door de fotofamkes bedrijfsfotografie door de fotofamkes IMG_1098

Hoe werken de fotofamkes

kennismaking

Als fotografen denken we graag met je mee over jouw bedrijf. Wist je bijvoorbeeld dat jouw bekendheid wordt verhoogd wanneer je professionele foto’s gebruikt? Wij kunnen je daarbij helpen.

Graag plannen we een kennismakingsgesprek in, zodat we jouw wensen en ideeën kunnen bespreken. We denken graag met je mee en vertalen dit in beelden.

In de schijnwerper

Bedrijfsfotografie kan op vele manieren. Het is communiceren met je opdrachtgever en je onderwerp. Of het nu gaat om portretfoto’s voor LinkedIn, een website of zakelijke reportage, het komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer. 

Wij maken een vervolgafspraak om tot een mooi (foto)resultaat te komen.

bedrijfsfotografie door de fotofamkes
bedrijfsfotografie door de fotofamkes

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jou aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.