Twee fotografen op jullie bruiloft
Alice
Deborah
Twee fotografen op jullie bruiloft: Alice: 06 – 14 48 78 72 | Deborah: 06 – 22 15 18 84
Volg jij ons al?
werkwijze

bruidsreportagE

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met deze mooie beslissing!
Eén van de dingen die je goed geregeld wilt hebben, zijn de foto’s van jullie trouwdag.

Wil je een bijzondere trouwreportage vanuit twee standpunten?
Dan ben je hiervoor bij Fotofamkes aan het juiste adres!

bruidsreportage trouwambtenaar
bruidsreportage fotofamkes friesland
Fotofamkes bruidspaar fotoshoot
Originele fotoshoot trouwerij Leeuwarden
Bruidsfotografie door fotografenduo Fotofamkes
Fotofamkes trouwfotografie
Trouwringen jawoord Fotofamkes
Bruidsreportage op de roltrap
Bruidsreportage in Friesland door 2 fotografen
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
Fotofamkes trouwfotografen duo in Friesland
Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten
2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland
2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland
bruidsfotografie in stad Leeuwarden
Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (22)
fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
trouwfotografie door fotografenduo fotofamkes
trouwfoto maken tijdens de make up van de bruid
trouwfoto's maken van de familie en getuigen
fotoshoot door de fotofamkes
Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland
Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland
Bruidsfotografie door twee fotografen Fotofamkes Friesland
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes
IMG_1797
Bruidsreportage in Friesland Pollepleats
Jawoord Fotofamkes Heerenveen
Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland
Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (21)
Bruidsreportage Trouwen Fotofamkes Bruidegom
IMG_3490-4
IMG_4373-11-7
IMG_4818-1
IMG_1049-126-10
IMG_3636-8
IMG_3203-2
K& RJ-3
K& RJ-5
bruidsreportage trouwambtenaar bruidsreportage fotofamkes friesland Fotofamkes bruidspaar fotoshoot Originele fotoshoot trouwerij Leeuwarden Bruidsfotografie door fotografenduo Fotofamkes Fotofamkes trouwfotografie Trouwringen jawoord Fotofamkes Bruidsreportage op de roltrap Bruidsreportage in Friesland door 2 fotografen Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten Fotofamkes trouwfotografen duo in Friesland Fotofamkes trouwfotografie of bruidsreportage vanuit twee standpunten 2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland 2 fotografen 2 standpunten, Fotofamkes Friesland bruidsfotografie in stad Leeuwarden Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (22) fotoshoot door Fotofamkes in Friesland en omgeving Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland trouwfotografie door fotografenduo fotofamkes trouwfoto maken tijdens de make up van de bruid trouwfoto's maken van de familie en getuigen fotoshoot door de fotofamkes Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland Fotografenduo Fotofamkes bruidsreportage in Friesland Bruidsfotografie door twee fotografen Fotofamkes Friesland Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes Bruidsreportage Trouwen Friesland Fotofamkes IMG_1797 Bruidsreportage in Friesland Pollepleats Jawoord Fotofamkes Heerenveen Bruidsreportage door fotografenduo Fotofamkes Friesland Fotofamkes fotografie in trouwfotografie bruidsreportage vanuit twee standpunten (21) Bruidsreportage Trouwen Fotofamkes Bruidegom IMG_3490-4 IMG_4373-11-7 IMG_4818-1 IMG_1049-126-10 IMG_3636-8 IMG_3203-2 K& RJ-3 K& RJ-5

TROUWREPORTAGE vanuit twee standpunten

De voordelen van bruidsfotografie door Fotofamkes

Wij fotograferen altijd samen. We leggen jullie trouwdag vanuit twee standpunten vast. Door onze werkwijze zal een compleet plaatje van jullie dag ontstaan. Jullie love story zullen wij maar zeggen. Tijdens jullie ja-woord verdelen wij ons over de ruimte, zodat tegelijkertijd ook een foto kan worden gemaakt van iemand die een traantje wegpinkt. 

We hebben oog voor details, sfeer en emoties. Wat we achteraf vaak terugkrijgen, is dat ‘ze ons helemaal niet hebben opgemerkt’.

Op verzoek kunnen ook foto’s met een drone gemaakt worden.

Natuurlijk maken wij graag jullie trouwdag compleet met een uniek trouwalbum. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan graag aan de slag.

Bruidsreportage in Friesland door 2 fotografen

Hoe gaan fotofamkes te werk

kennismaking

Voor jullie trouwdag plannen wij graag een kennismakingsgesprek met jullie in. We nemen hiervoor ruim de tijd en horen graag van jullie wat jullie fotografiewensen zijn. Wij denken graag met jullie mee!

Ook is het mogelijk een pre-weddingshoot te doen, dit is een fotoshoot op een moment tussen nu en de bruiloft in. Zo wennen jullie alvast wat aan de camera’s en bovendien kun je een foto gebruiken voor de trouwkaart. 

tijdsplanning

Samen gaan we jullie tijdsplanning doornemen. Het organiseren van bepaalde foto’s neemt tijd in, dus er moet goed gekeken worden naar jullie wensen en de tijd die daarvoor nodig is.

Draaiboek

Tijdens het kennismakingsgesprek maken wij een draaiboek, zodat wij goed voorbereid te werk kunnen gaan en precies leveren wat jullie willen. Dit draaiboek sturen we jullie ook toe. 

Nu is het aftellen naar jullie trouwdag! Als de ceremoniemeester het voor jullie trouwdag ook nog prettig vindt om nog zaken met ons af te stemmen, kan dat natuurlijk altijd.

de trouwdag zelf

De week voor jullie gaan trouwen, zoeken we nog even contact of alles nog klopt zoals we dat in het draaiboek hebben vastgelegd. We zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie. Wij hebben beide twee camera’s en hiermee kunnen wij vanuit twee standpunten alles voor jullie vastleggen. Zo zal een van ons tijdens het ja-woord dichtbij jullie staan en de ander heeft de gelegenheid om een familielid, wat net een traantje wegpinkt, te fotograferen. Zo zijn wij de hele dag overal dichtbij en staan we toch niet in de weg. Het mooiste compliment dat wij eens kregen is dat alles zo mooi was vastgelegd en dat ze ons amper hebben opgemerkt!

welke foto's worden gemaakt?

De foto’s van de trouwceremonie zijn natuurlijk belangrijk, maar denk vooral ook aan foto’s voor en na de ceremonie, het aankleden van jullie beide (Fotofamkes kunnen zich op dat moment opsplitsen zodat we jullie beide kunnen fotograferen!) en het diner.

Wij zullen gedurende onze aanwezigheid diverse foto’s maken, ook vooral de ongedwongen, niet-geposeerde momenten.

(aan)Betaling

Nadat alle afspraken zijn vastgelegd en de trouwdatum is gereserveerd, ontvangen jullie van ons een factuur met een aanbetaling van 25%. Na jullie trouwdag ontvangen jullie, las ook alle foto’s klaar zijn, een factuur van de laatste 75%, die jullie binnen 14 dagen kunnen voldoen.  Voor de tarieven van een trouwreportage verwijzen wij jullie je naar de prijzen pagina. 

Bruidsfotografie door fotografenduo Fotofamkes
Bruidsreportage in Friesland door fotografenduo Fotofamkes

oog voor details, sfeer en emoties

Een unieke foto voor jullie trouwkaart

Een loveshoot kan een mooie voorbereiding zijn op jullie trouwdag, zo kunnen jullie al wat wennen aan de camera. Deze foto’s zou je ook weer kunnen gebruiken voor de trouwkaart.

Trouwens, ook als je niet gaat trouwen is het leuk om een loveshoot te doen, omdat de liefde best gevierd mag worden!

De locatie mogen jullie zelf aangeven; op het strand, in het bos, een plaats met een mooie herinnering, in de stad of bij jullie thuis.

In overleg met Fotofamkes zal de meest geschikte locatie gekozen worden.

Bruidsreportage in Friesland Pollepleats

Spreekt de werkwijze van Fotofamkes jullie aan?

Plan dan een afspraak bij ons in.