Twee fotografen op jullie bruiloft
Alice
Deborah
Twee fotografen op jullie bruiloft: Alice: 06 – 14 48 78 72 | Deborah: 06 – 22 15 18 84
Volg jij ons al?

Wat nemen wij mee?

We zijn fan van Canon en hebben hier dan ook beide meerdere spiegelreflexcamera’s van. Bij iedere reportage of fotoshoot fotograferen wij samen, zodat wij ons met de verschillende camera’s en lenzen over de ruimte kunnen verspreiden en zo vanuit verschillende standpunten kunnen fotograferen. De camera’s die wij momenteel veel gebruiken zijn de EOS6D en EOS70D. Op beide camera’s plaatsen we dan, afhankelijk van de opdracht en locatie weer verschillende lenzen.

De Tamron 24-70mm is ideaal als je snel moet schakelen en de 50mm met vast brandpunt is perfect voor het vastleggen van details en portretfotografie. Het liefst fotograferen wij met daglicht in een natuurlijke (en een niet te gestylde) setting.

In onze fotostudio hebben we diverse achtergronddoeken en stellen we met onze professionele studiolampen de belichting in. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fotografie, volgen wij workshops en lezingen. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een workshop bruidsfotografie gevolgd en lezingen bijgewoond op de fotoacademie in Amsterdam.  

fotofamkes alice en deborah
Fotofamkes Alice en Deborah

enkele foto's