Trouwen op vrijdag de 13e!

Je kunt ook gewoon trouwen op vrijdag de 13e!

…en dan kun je toch gewoon een dag hebben waarop alles klopt! Dit was het geval op de trouwdag van Marit & Jurjen. Een verliefd stel, die we twee maanden voor hun grote dag al voor de lens hadden gehad bij de loveshoot.    

De dag startte voor Deborah bij Jurjen’s ouders thuis in Stiens. Zowel Jurjen, als ook zijn ouders, waren supermooi aangekleed. Leuk detail waren de sokken met vissen erop, omdat dat Jurjen z’n hobby is.
Alice ging die ochtend naar het huis van Marit’s moeder in Leeuwarden. Daar werd Marit opgemaakt, haar kapsel gedaan en deed ze haar schitterende trouwjurk aan. Alle familie verzamelde zich daar vervolgens ook. 

Jurken werd in een prachtige trouwauto, via Blomke van Romke, naar Marit gereden. Het was een emotioneel moment toen de bruidegom aanbelde en de bruid de voordeur opendeed.

We zijn naar de Grote Wielen gegaan om foto’s te maken. Jurjen had een trouwfoto van zijn ouders mee, en wilde graag in dezelfde pose op de foto. Ook werd daar getoast met champagne. Daarna vertrok het bruidspaar naar Stania State, waar alle daggasten bij de oprijlaan stonden te wachten. Het was zulk schitterend weer, dat de ceremonie naar de tuin werd verplaatst. Daar gaf het bruidspaar elkaar het ja-woord, werd een supermooie taart aangesneden, werd gegeten, gefeest, gelachen en gedanst tot diep in de nacht!

Marit & Jurjen, we hebben een prachtige dag gehad en wensen jullie samen alle geluk van de wereld!

 

IMG_1311 IMG_1280

IMG_1405 IMG_2067 IMG_2233

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.